#127 Invalid argument foreach default.php line 436

10 years 11 months ago #81671 by wolfcreek
All columns had published/occupied values, but when I unpublished columns 2/3/4, it removed the error. I appreciate the insight, but these are populated values and columns, but when they are published, we are getting the error.

Wolf.
10 years 11 months ago #81753 by beat
wolfcreek wrote:

All columns had published/occupied values, but when I unpublished columns 2/3/4, it removed the error. I appreciate the insight, but these are populated values and columns, but when they are published, we are getting the error.

Wolf.


Ok, moving this thread to identified issues for the first part, as it might help others.

Please open a new thread for the remaining issue, with reference to this thread and "Ref: #127 : other problem: ..." in subject, and more description on what kind of fields those are, we need to be able to reproduce...

i will then link from here.

Beat - Community Builder Team Member

Before posting on forums: Read FAQ thoroughly -- Help us spend more time coding by helping others in this forum, many thanks :)
CB links: Our membership - CBSubs - Templates - Hosting - Forge - Send me a Private Message (PM) only for private/confidential info
10 years 11 months ago #81850 by beat
Open discussion is continued about the second finding related to this issue here:

www.joomlapolis.com/component/option,com_joomlaboard/Itemid,38/func,view/catid,70/id,81848/

Beat - Community Builder Team Member

Before posting on forums: Read FAQ thoroughly -- Help us spend more time coding by helping others in this forum, many thanks :)
CB links: Our membership - CBSubs - Templates - Hosting - Forge - Send me a Private Message (PM) only for private/confidential info
Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.451 seconds
Facebook Twitter Google LinkedIn