My website doesn't look good in explore browser

7 years 9 months ago #219374 by semco
My website doesn't look good in explore browser I am using my community template please help me to fix that

thanks
I don't want to put my website address in forum

Please Log in to join the conversation.

7 years 9 months ago #219409 by nant

semco wrote: My website doesn't look good in explore browser I am using my community template please help me to fix that

thanks
I don't want to put my website address in forum


What version of Joomla, CB, MYcommunity template?

Can you provide screenshots of good vs bad look?

Please Log in to join the conversation.

7 years 9 months ago #219414 by semco
If you open my website in safari or google chrome looks OK
if you open my website in ms explorer all menus moved down the page ,front page is half empty.

joomla 2.5 and CB 1.9

Please Log in to join the conversation.

7 years 9 months ago #219522 by nant

semco wrote: If you open my website in safari or google chrome looks OK
if you open my website in ms explorer all menus moved down the page ,front page is half empty.

joomla 2.5 and CB 1.9


What version of IE?

Maybe test with compatibility mode on?

Please Log in to join the conversation.

7 years 6 months ago - 7 years 4 months ago #225165 by semco
Hi,

My website template do not look good when using the internet Explorer browser. Half of the page is empty.
I will send you a link in a private message.

Thanks

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.400 seconds

Facebook Twitter LinkedIn