[#6920] CB Gallery page never finishes loading

6 years 2 months ago #301773 by krileon
Yes, SSL can be slow if it's not setup correctly. Contact your host regarding such large performance losses. Your site should also be enforcing SSL from the domain level. If you're enforcing SSL from Joomla ensure you've configured it to force SSL for frontend in Joomla global configuration and that live_site is empty in configuration.php to avoid http to https redirects.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

6 years 2 months ago #301778 by mboaria
Thanks for your help. I let blank live_site in configuration.php and contact my hosting provider in order to check ssl configuration. In joomla ssl configuration is for both (backend and frontend). I'll let you note when I have an answer.

Thanks

Please Log in to join the conversation.

6 years 2 months ago #301789 by mboaria
Hi Kyle, do you have any guidelines to configure SSL over joomla to avoid performance losses?

Thanks

Please Log in to join the conversation.

6 years 2 months ago #301805 by krileon
No, sorry. Check Joomla documentation or post on Joomla.org forums for Joomla specific configuration help.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.200 seconds

Facebook Twitter LinkedIn