[SOLVED] MyCommunity text logo

1 month 2 days ago - 4 weeks 2 days ago #311249 by greygeek
I've amended $varWidth in the MyCommunity index.php file and that worked fine. However when I amend the $textLogo and $subtitle strings in the same file I still get the same 'My Community' text logo. Do I need to make the changes somewhere else?
1 month 6 hours ago #311274 by krileon
Why are you modifying the index file directly for those variables? They are parameters under the Advanced tab when editing the template in Extensions > Templates. You shouldn't need to modify the index.php file to adjust those.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Templates - CBSubs - Hosting - Forge - Incubator - GroupJive
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM EST to 4:00 PM EST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.
1 month 4 hours ago #311281 by greygeek
Many thanks for pointing me to the right page. The text logo displays OK now.
Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.385 seconds
Facebook Twitter Google LinkedIn