[SOLVED] Language issue

12 years 1 month ago #111056 by alfons
[SOLVED] Language issue was created by alfons
Got this language issue. When I fullfill an off-line payment I get this message:



I translated most of the rows but I don't seem to find were to change the 'for' in the language file. Any clues? Or is it something that's not in the language file?

Post edited by: alfons, at: 2009/09/14 10:57

Post edited by: krileon, at: 2009/09/14 14:27
Attachments:

Please Log in to join the conversation.

12 years 1 month ago #111057 by nant
Replied by nant on topic Re:Language issue
Please check the 'Payment Invoice item text' parameter in your plan pricing tab.

This is where you need to edit things for the 'for' wording.

Please Log in to join the conversation.

12 years 1 month ago #111059 by alfons
Replied by alfons on topic Re:Language issue
Nant,

Thanks! I assumed it had to be in the language file. I totaly forgot it could also be in this area. :blush:

Please Log in to join the conversation.

11 years 8 months ago #121918 by cubefree
Replied by cubefree on topic Re:[SOLVED] Language issue
I have this sentence on the registration page ( http://aasa1.org/index.php?option=com_comprofiler&task=registers&Itemid=79 ):

1 calendar year for USD 175.00, then USD 150.00 per calendar year.

Is there a way to re-write this as?:

First calendar year $175, then $150 renewal per year

Using 1.0.2 CB Subs still...

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.196 seconds

Facebook Twitter LinkedIn