hvaing problem with the translation

10 years 11 months ago #143314 by masky007
hvaing problem with the translation was created by masky007
Hi,
This is my third time i am trying to translate community builder to Macedonian language without success ;(. I as the many newbies here finished with no active translation for the language i use from joomla.

I guess i know how to setup proper language pack following your guide but probably because of the BIG content the margin of error to made while the translation process is ongoing is big. So i guess i have somewhere something wrong, but have no idea what and i cannot find it.
note: Macedonian.xml, Macedonian.php, cbteamplugins_language.php, calendar-locals.js, admin_language.php all converted to UTF-8 without BOM, all of these files have strings which were in green in the guide and are translated and some were about to changed i.e. some of them were in the xml...

i tried one thing.. to delete the default_language to take effect but it didnt. actualy was fucked up..

i am uploading the language pack if someone is able to find where my error is.. this is really frustrating third time with no succes

THANKS IN ADVANCE

Post edited by: masky007, at: 2010/10/02 15:43

Post edited by: masky007, at: 2010/10/02 15:44

Please Log in to join the conversation.

10 years 11 months ago #143315 by masky007
Replied by masky007 on topic Re:hvaing problem with the translation
langugae pack

Attachment Macedonian_cb123_utf8-32b3393e8b3c3106b340a1643b82c67f.zip not found

Attachments:

Please Log in to join the conversation.

10 years 11 months ago #143332 by masky007
Replied by masky007 on topic Re:hvaing problem with the translation
please anyone :unsure:

Please Log in to join the conversation.

10 years 11 months ago #143336 by nant

Please Log in to join the conversation.

10 years 11 months ago #143340 by masky007
Replied by masky007 on topic Re:hvaing problem with the translation
the issue is as i said " no active translation" the translation dose not take effect and i have no idea whats the problem

Please Log in to join the conversation.

10 years 11 months ago #143342 by kmilos
Replied by kmilos on topic Re:hvaing problem with the translation
This is because the CB plugin installer lowercases your plugin folder name.

Here's what to do:

1. Rename your language files, folder and XML file to "macedonian"

2. Make sure you use "macedonian" in the XML file (<name> is ok to stay as "Macedonian")

3. Correct the <backwardLang> in _both_ admin and site mk-MK.xml files to "macedonian"

4. Say hi to whoever made the mk-MK package ;)

Pozdrav i srećno

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.233 seconds

Facebook Twitter LinkedIn