[SOLVED] CB list to display only fields with data

8 years 11 months ago #147086 by luzmpayne
Hi, I created a list but only want to display users who have information in a specific field. I have tried the filters "is not null" and "not equal to", but they don't seem to work. Can somebody help me with this please?

Thanks,

Post edited by: krileon, at: 2010/11/29 20:01
8 years 11 months ago #147156 by krileon
The type of filter you need is dependent on the type of field. Typically NULL isn't the best approach, but rather to check if the field is blank or not. Try using the following filter structure.

Basic:
FIELD "Is Not Empty"

Advanced:
`FIELD` != ''


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Templates - CBSubs - Hosting - Forge - Incubator - GroupJive
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM EST to 4:00 PM EST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.
8 years 11 months ago #147162 by luzmpayne
Thank you. Somehow the filter was not working with 1.2.2 version, but when I upgraded to the 1.2.3 version, the advanced filter worked.
8 years 11 months ago #147202 by krileon
luzmpayne wrote:

Thank you. Somehow the filter was not working with 1.2.2 version, but when I upgraded to the 1.2.3 version, the advanced filter worked.

You should upgrade to CB 1.3, which is the latest.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Templates - CBSubs - Hosting - Forge - Incubator - GroupJive
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM EST to 4:00 PM EST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.
Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.412 seconds
Facebook Twitter Google LinkedIn