Login Module not working right

14 years 1 month ago #1612 by madman666
Hi,
I am new to CB. I was able to install it with no problem but I am unable to get a few things to work.

am running with Joomla 1.0.3

1. when a user logs in the login module does not change so it looks like they are not loged in. It will show the person on the Whos Online module though.

2. I have some Restricted links on my menu and even thow the user is loged in sinces the Whos Online Mobule says so. But since I am having the issue above its hard to really know.

3. I am wanting to have a members list public with a link in the menu to it but I am unable to find anyway to make the link. I do have a list already made.
14 years 1 month ago #1632 by nant
Have you installed the CB Login module and the CB Who is onlin module?
Have you unpublished the joomla ones?
14 years 1 month ago #1643 by madman666
ya I installed all the modules that came with the download and un published the joomla login module

Edited I got it to work. I updated to 1.0.4 and both the login module and my restriceted menu items are all working.

can anyone help me with my last queston

Post edited by: madman666, at: 2005/12/08 19:27
14 years 1 month ago #1656 by rick
madman666 wrote:

3. I am wanting to have a members list public with a link in the menu to it but I am unable to find anyway to make the link. I do have a list already made.

Create a menu item that is a URL link to:
index.php?option=com_comprofiler&task=usersList

Post edited by: rick, at: 2005/12/08 20:59

Rick

Running:
Joomla! 1.0.7 Stable
Community Builder 1.0 rc2
SMF 1.1 RC2
14 years 1 month ago #1686 by madman666
thanks that worked
Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.416 seconds

Facebook Twitter LinkedIn