CB Subs 1.2.2 new members not directed to payment page

1 year 7 months ago - 1 year 7 months ago #280610 by iapmo
In CB Subs 1.2.2 when a new member signs up they are not redirected to the payment processing page, instead they are taken to the registration complete page with the following error message:

Warning: Parameter 1 to getcbpaidsubscriptionsTab::onAfterUserRegistration() expected to be a reference, value given in
/home/[xxx]/public_html/administrator/components/com_comprofiler/plugin.class.php on line 1101

What would cause this error message and this behavior?
1 year 7 months ago #280620 by nant

iapmo wrote: In CB Subs 1.2.2 when a new member signs up they are not redirected to the payment processing page, instead they are taken to the registration complete page with the following error message:

Warning: Parameter 1 to getcbpaidsubscriptionsTab::onAfterUserRegistration() expected to be a reference, value given in
<span>/</span>home<span>/</span>[xxx]/public_html/administrator/components/com_comprofiler/plugin.class.php on line 1101

What would cause this error message and this behavior?


No idea,

Was this working before?

What version of Joomla/CB?

CBSubs 1.2.2 is old - you should really upgrade to CBSubs GPL 4.0.2 (CB 2.0.14 needed).
1 year 7 months ago #280642 by iapmo
Yes, this was working up until we had to do a scan of the code base.

Joomla version is 1.5.15 and CB version is 1.2.2, so the CB_Subs version might be even earlier than 1.2.2.

We are working on phasing out this legacy system, but in the immediate term we need to be able to restore the version we have. (we have a lot of custom code tied into joomla, virtuemart and CB that prevents us from doing a straight upgrade of this system)


I believe the error is caused either by one of the ionCube encrypted files in CB_Subs being corrupted or an error in login a newly created membership account into CB. (Payment processing works as normal if the user is logged in and renew their membership, it is only new registrations that are seeing this error)

Any direction on which CB file to investigate or what CB_Subs files to replace or restore from backup would be helpful.

Thank you for your help so far
1 year 7 months ago #280654 by nant

iapmo wrote: Yes, this was working up until we had to do a scan of the code base.

Joomla version is 1.5.15 and CB version is 1.2.2, so the CB_Subs version might be even earlier than 1.2.2.

We are working on phasing out this legacy system, but in the immediate term we need to be able to restore the version we have. (we have a lot of custom code tied into joomla, virtuemart and CB that prevents us from doing a straight upgrade of this system)


I believe the error is caused either by one of the ionCube encrypted files in CB_Subs being corrupted or an error in login a newly created membership account into CB. (Payment processing works as normal if the user is logged in and renew their membership, it is only new registrations that are seeing this error)

Any direction on which CB file to investigate or what CB_Subs files to replace or restore from backup would be helpful.

Thank you for your help so far


Thanks for info.

Not much we can do in terms of support (paid or free).

Your versions are really old and no longer supported.
Also Hacking Joomla and CB does not help us.

Plus what you are seeing is a warning that could have been caused by a php upgrade.
Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.174 seconds
Facebook Twitter Google LinkedIn