Skip to Content Skip to Menu

#142 Session expired... enable cookies.

  • bertm
  • bertm
  • OFFLINE
  • Posts: 84
  • Thanks: 0
  • Karma: 9
15 years 2 weeks ago #98154 by bertm
Replied by bertm on topic Re:#142 Session expired... enable cookies.
I have found another case, not fully isolated, but I am working on it. I think it might be related to the interaction of the System Cache Plugin + Capcha.

Here are my observations

www.joomlapolis.com/component/option,com_joomlaboard/Itemid,38/func,view/id,89952/catid,77/limit,6/limitstart,18/

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • beat
  • beat
  • ONLINE
  • Posts: 8177
  • Thanks: 527
  • Karma: 352
15 years 2 weeks ago #98259 by beat
Replied there too :)

cross-referencing:

www.joomlapolis.com/component/option,com_joomlaboard/Itemid,38/func,post/do,reply/replyto,97984/catid,70/

Not a CB or Joomla bug, just a site setup and maybe absolute links issue.

Beat - Community Builder Team Member

Before posting on forums: Read FAQ thoroughly -- Help us spend more time coding by helping others in this forum, many thanks :)
CB links: Our membership - CBSubs - Templates - Hosting - Forge - Send me a Private Message (PM) only for private/confidential info

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 years 2 weeks ago #98260 by faisalsadaf
Replied by faisalsadaf on topic Re:#142 Session expired... enable cookies.
I turned off system cache plugin, and the problem went away, as far as I can tell. We are going through some user testing at this point. Will know for sure in a couple of days once they report back with their findings.

Thanks
Faisal

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • beat
  • beat
  • ONLINE
  • Posts: 8177
  • Thanks: 527
  • Karma: 352
15 years 2 weeks ago #98266 by beat
faisalsadaf wrote:

I turned off system cache plugin, and the problem went away, as far as I can tell. We are going through some user testing at this point. Will know for sure in a couple of days once they report back with their findings.

Thanks
Faisal


Cool. Thanks for sharing solution. Looking forward for confirmation.

That remembers me of a Joomla 1.5.9 bug...I think/hope that 1.5.10 fixes it, not sure.

Beat - Community Builder Team Member

Before posting on forums: Read FAQ thoroughly -- Help us spend more time coding by helping others in this forum, many thanks :)
CB links: Our membership - CBSubs - Templates - Hosting - Forge - Send me a Private Message (PM) only for private/confidential info

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • bertm
  • bertm
  • OFFLINE
  • Posts: 84
  • Thanks: 0
  • Karma: 9
15 years 1 week ago #99199 by bertm
Replied by bertm on topic Re:#142 Session expired... enable cookies.
Its been 10 days with the system cache plugin turned off and no complaints. (we had a dozen a day, and who knows how many people just gave up).

I am using j1.5.10, so it does not look like that brings a positive change to the equation.

So what shall we do to further isolate the problem. I would love to turn the cache back on. Marching orders from Beat?

Thanks.

(Beat, I'm going to have to claim credit for finding this one...)

Post edited by: bertm, at: 2009/05/19 10:34

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • jeff182
  • jeff182
  • OFFLINE
  • Posts: 2
  • Thanks: 0
  • Karma: 0
15 years 5 days ago #99440 by jeff182
Replied by jeff182 on topic Re:#142 Session expired... enable cookies.
yes. i was having an issue with my (custom) session variables getting blanked by cb. the htaccess solution seemed to work

big thanks!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Powered by Kunena Forum

Facebook Twitter LinkedIn