Is JoomlaPolis running a full RC2 installation?

15 years 7 months ago #25 by keymaster
Hi,

Firstly this site is really nicely done. Congratulations - I'm sure it will be very successful.

I see you have installed CB 1.0 RC2 on the site. Did you install a full version? Some functionality seems to be missing.

For eg., I don't see any connections functionality, only an empty tab.

Also, from where does one subscribe to receive all posts in a particular forum (not to a newsletter, and not to a forum post)?

Thanks and all the best.

Please Log in to join the conversation.

15 years 7 months ago #30 by nant
keymaster wrote:

Hi,

Firstly this site is really nicely done. Congratulations - I'm sure it will be very successful.

I see you have installed CB 1.0 RC2 on the site. Did you install a full version? Some functionality seems to be missing.

For eg., I don't see any connections functionality, only an empty tab.

Also, from where does one subscribe to receive all posts in a particular forum (not to a newsletter, and not to a forum post)?

Thanks and all the best.


Yes - its the latest build 10 - I will be installing build 11 later today.
Build 11 will be final and will be RC2.

The connection feature is on. The process to connect to someone is to use the user list to find someone you want and view this person's CB profile. Once viewing this profile you will see a menu item that you can use to request to connect.

As for the forum sunscription question - there is a subscribe to forum link you should use.

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.391 seconds

Facebook Twitter LinkedIn