CB Login and Joomla 1.0.8

15 years 3 months ago #7089 by gaz36f
CB Login and Joomla 1.0.8 was created by gaz36f
I've updated joomla to version 1.0.8 and everything is great except there is a strange problem with CB Login.

It will not accept logins from the http://www.[domain]

but it will accept logins from the http://[domain] which, intestingly the page refreshes to after the failed www.[domain] login.

As most of my users arrive at the site www.[domain], this is a bit of a problem.

Any suggestions please?

Thanks,

Gary

Please Log in to join the conversation.

15 years 3 months ago #7094 by spikec
Replied by spikec on topic Re:CB Login and Joomla 1.0.8
Check htaccess. there is a thread at joomla.og about this:

[code:1] forum.joomla.org/index.php/topic,31813.0.html [/code:1]

Please Log in to join the conversation.

15 years 3 months ago #7095 by spikec
Replied by spikec on topic Re:CB Login and Joomla 1.0.8
For some reason this forum will not allow me to link to the thread. I'll try one more time. Replace "****" with "http"

****://forum.joomla.org/index.php/topic,31813.0.html

Please Log in to join the conversation.

15 years 3 months ago #7334 by gaz36f
Replied by gaz36f on topic Re:CB Login and Joomla 1.0.8
Thanks for this spikec but I have gone through the Joomla Forum pages you suggested and, unfortunately, I did not find a solution to the problem.

Does anyone else using Joomla 1.0.8 and CB RC2 have the same problem?

Thanks and best wishes,

Gary

Please Log in to join the conversation.

15 years 3 months ago #7510 by trail
Replied by trail on topic Re:CB Login and Joomla 1.0.8
Ah, i can tell you that you have always had problems, in particular users that needed to login twice. Now that beat and rey fixed cookie handling in 108 they had to adress this and it seems they prevent access from the wrong domain to prevent vague cookie problems like having to login twice...

These strict rules seem to point at a wrong configuration setting. To fix:

OMG i cant post my advice.. maybe some of the code is bothering joomlaboard.. i will add a txtfile with the rest of this post...

Attachment rest.txt not found


DJ Trail.
CB Co-Founder & Test-Lead.
Plugins: My Age , Starsign Matchmaking Horoscope , My Visitor , My Highscores , My ProfileID ,
My Components: Import & Invite Karma Casino (Use Test / Test)
My Modules: Many :)
Attachments:

Please Log in to join the conversation.

15 years 3 months ago #7527 by gaz36f
Replied by gaz36f on topic Re:CB Login and Joomla 1.0.8
Hi Trail,

Thanks for your help. I checked my configuration.php file and this was fine. I then added the two lines of code to my htaccess file but this resulted in a very slow loaded site, broken javascript and no images or css.

I then tried:

[SEE ATTACHED FILE....I could not post the code either. There must be a problem with the forum.]

but this gave the same result.

I will look into this further and when (if!) I get a solution I will post it on these forums. I am confused as to why no one else seems to be experiencing the same problem.

Thanks and best wishes,

Gary
Post edited by: gaz36f, at: 2006/03/03 15:20

Post edited by: gaz36f, at: 2006/03/03 15:20

Attachment htaccesscode.txt not found



Post edited by: gaz36f, at: 2006/03/03 15:20
Attachments:

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.425 seconds

Facebook Twitter LinkedIn